Randi a plecat mai devreme de pe scena Beach, Please! Oamenii au huiduit și i-au strigat să se oprească + Ce s-a întâmplat, de fapt

13 07. 2024, 09:00

Ieri, 11 iulie, Randi s-a confruntat cu o situație neașteptată atunci când a performat pe scena festivalului Beach, Please! După ce a cântat două piese, artistul a început să audă fluierături din public și să vadă oameni care îi fac semn să se oprească. Iată ce s-a întâmplat de fapt!

Randi a făcut declarații legate de incidentul care s-a petrecut ieri la festivalul Beach, Please! Cântărețul nu s-a oprit atunci când publicul i-a cerut să o facă, dar a ales să renunțe la ultimele două melodii și să iasă de pe scenă, crezând că publicul nu este încântat de prestația lui.

Motivul pentru care publicul i-a cerut artistului să se oprească

Pe moment, Randi a fost afectat de reacția publicului, dar nu a oprit concertul imediat.

„Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm. Am ieşit mai devreme de pe scenă cu 2 piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos. Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat artistul pe conturile lui de socializare.

Randi: „De-abia după ce am ieşit de pe scenă am înțeles ce se întâmplase.”

Randi a făcut declarații prin care a povestit ceea ce se întâmplase, de fapt. Reacțiile publicului nu erau legate de prestația lui muzicală, ci de faptul că o persoană leșinase. Cântărețul nu și-a dat seama în acel moment de acest lucru și nu a oprit actul muzical imediat.

„Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Cineva leşinase în dreapta scenei, iar oamenii au vrut sa oprim show-ul ca salvarea să intre şi să facă ceea ce erau meniţi să facă. Noi nu am ştiut asta. De-abia după ce am ieşit de pe scenă am înţeles ce se întâmplase. Nu ni s-a comunicat”, a mai spus Randi.

Randi: „S-a dat un război în sufletele noastre.”

Randi dă vina pe organizatori pentru confuzia creată:

„Vina a fost a oamenilor de la securitate, care trebuia sa vină pe scenă să ne informeze despre ce se întâmplă. Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris nişte mesaje pe telefoane, dar era greu să citim de pe telefoanele lor. Nu a fost vorba de ignoranţă.

S-a dat un război în sufletele noastre. Pentru ca nu ştiam cum să mai continuăm show-ul, simţindu-ne nedoriţi pe scenă”.

 

Sursă foto: social media